Onze podotherapeuten

Bij podotherapie van Dijk zijn twee podotherapeuten werkzaam;  Bertrand van Dijk en Tim Keijzer.
Bertrand van Dijk
BertrandvanDijk

Bertrand van Dijk podotherapeut BeweegXperts. 

Over Bertrand

Bertrand van Dijk is in 2011 als podotherapeut afgestudeerd aan de paramedische hogeschool in Eindhoven. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van manuele therapie voor podotherapeuten en Medical taping. Daarnaast is Bertrand in 2017 afgestudeerd als sportpodotherapeut. Vanaf begin 2014 is hij zijn eigen praktijk gestart in Cheiron medisch centrum Waalre. In 2024 is de praktijk aan de Frederik Hendrikstraat 1 gesloten en zijn we zodoende verhuist naar de Neerheide 12C in Waalre en gaan we verder onder de naam BeweegXperts. Bertrand levert vooral voetzorg op de BeweegXperts. 

Visie & interesse van Bertrand:

“Mijn interesse licht op het gebied van sport en dan met name veldsporten als hockey en voetbal. Daarbij is mijn visie dat het lichaam één keten is, wat bewegingsanalyses extra belangrijk maakt. Dat wil zeggen dat alle botten met elkaar in verbinding staan en dat een afwijkende stand van één bot, veel gevolgen kan hebben voor de rest. Het lichaam moet zo efficiënt mogelijk kunnen bewegen. Om uit te zoeken of dit gebeurt, staan bewegingsanalyses van de voeten, knie en heup in mijn onderzoek centraal.”

Tim Keijer
Tim Keijzer

info@timkeijzer.com
06-51430257

 Tim Keijzer is podotherapeut bij Cardo Waalre

Tim Keijzer is werkzaam als allround podotherapeut. Hij is een fanatiek sporter en vindt daardoor sport-gerelateerde casussen erg interessant. “Werken in een multidisciplinair team is een mooie aanvulling op mijn eigen visie waarbij de patiënt altijd centraal staat! Als zorgverlener wil ik patiënten zoveel mogelijk van hun pijnklachten af helpen, c.q. verminderen. Wanneer blijkt dat bij de laatste controle een patiënt terug komt en géén klachten meer heeft, dan ga ik met een vrolijk gevoel naar huis!”

Podotherapie

Vaak ontstaan pijnklachten als gevolg van een afwijkende stand of functie van de voeten en de benen. Afhankelijk van de situatie zijn er meerdere behandelmethodes mogelijk, deze vind u ook op de site. Ook kunt u terugvinden wat podotherapie eigenlijk is, en op welke manier ik naar (top)sport kijk. Als podotherapeut moeten we aan veel eisen voldoen. Zo ben ik aangesloten bij de NVvp en het kwaliteitsregister paramedici. Verder is podotherapie Bertrand van Dijk ook AVG proof, de privacy verklaring vind u hier.

Samenwerking

In het belang van de patiënt kan ik vertrouwen op een netwerk van uitstekende professionals uit diverse disciplines. Binnen de Beweegxperts is er een direct samenwerkingsverband met verschillende disciplines: Musculoskeletale geneeskunde, psychotherapie, (sport)fysiotherapie, oefentherapie Cesar en Mensendieck en therapeutische dieptemassage door Marjolein van ‘het oefenlokaal’ . Uiteraard kunnen we net zo goed communiceren met andere collega’s buiten ons centrum. Binnen Cardo sportcentrum is er ook een goede samenwerking met de cesartherapeut en fysiotherapeuten. Ook zijn er ook mogelijkheden om gecombineerde onderzoeken te plannen.

https://www.fysiocardo.nl/
Het oefenlokaal
http://www.hetoefenlokaal.nl/