Wordt podotherapie vergoed? Podotherapie wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hierbij is het eigen risico niet van toepassing. U kunt ook zonder verwijzing van een medisch specialist bij ons terecht. Om een idee te krijgen van hetgeen u vergoed krijgt kunt u via deze link naar de website van de Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten. Het kan zijn dat uw pakket net wat afwijkt van hetgeen u op deze website vind. Wilt u het 100% zeker weten, dan raad ik u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Vergoeding
kwaliteitsregister

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is uw podotherapeut aangesloten bij zowel de Nederlands Vereniging voor Podotherapeuten (NVvP) als bij het kwaliteitsregister voor paramedici (KP). Soms wordt u verteld dat de therapeut aangesloten moet zijn bij de stichting LOOP, dit geldt echter alleen voor podologen. Voor podotherapie gelden alleen de twee bovenstaande organisaties. Meer info: klik hier.

Vergoeding

Uw podotherapeut heeft ook contracten met de meeste zorgverzekeraars. De rekening wordt vaak rechtstreeks voor u gedeclareerd bij de verzekeraar. U hoeft dan niet eerst de rekening voor te schieten. Mocht u hier meer over willen weten neemt u dan contact op met de podotherapeut.

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de podotherapie krijgt van Infomedics. Op de website van Infomedics kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen. Denk bijvoorbeeld aan: de status van uw betaling controleren, betalingsregeling treffen en veelgestelde vragen bekijken.

Via contact kunt u onze locaties en contactinformatie vinden.

Mocht u aan de hand van deze prijslijst vragen hebben dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.