Contact

BeweegXperts Waalre

Sinds januari 2024 zijn we verhuist naar de Neerheide 12 C in Waalre en gaan we verder onder de naam BeweegXperts. Podotherapie Bertrand van Dijk was tot 2024 gevestigd in het Cheiron medisch centrum Waalre. Een korte omschrijving van de verschillende disciplines vind u op de website van BeweegXperts. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 040-7821272 of via onderstaand contact formulier. Ook kunt u op werkdagen in de ochtend terecht aan de receptie van BeweegXperts voor het maken van een afspraak. U kunt op deze locatie gratis voor de deur parkeren. Mocht u met het openbaar vervoer willen komen, de bus lijn 7 aan de achterkant van het centrum, halte Heistraat. Als u specifieke vragen heeft kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier podotherapie, deze mail wordt door Bertrand van Dijk beantwoord.

Cardo sportcentrum Waalre

Sinds november 2019 is podotherapie van Dijk ook gevestigd in sportcentrum Cardo Waalre. In dit centrum is hoofdzakelijk Tim Keijzer als (sport) podotherapeut aanwezig, waar een nauwe samenwerking is met de fysiotherapeuten van Cardo. De kamer bevind zich op de 1e verdieping, wat volledig rolstoel vriendelijk te bereiken is. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het telefoonnummer 06-15294246, met mailadres info@timkeijzer.com of via onderstaand contact formulier. Ook bij deze locatie kunt u gratis voor de deur parkeren. Mocht u met het openbaar vervoer willen komen, bus lijn 7 stopt op 1 minuut loopafstand van de locatie, halte Onze Lieve Vrouwendijk.

Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult worden niet in een database opgeslagen, maar worden enkel gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw geboortedatum

  Uw telnr of emailadres (verplicht)

  Vraag/klacht (verplicht)

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  • Neerheide 12C, 5581TP Waalre
  • 040-7821272
  • info@beweegXperts.nl

  Routebeschrijving